Webmaster общности: Predpriemach.com | SearchEngines.bg
    web-tourist31/01/2020

    2min00
    Това е първият ми урок !Лично аз съм го измислил!Може да съм сцрешил някъде,но съм начинаещ!Нека преминем към урока! 1)Отворете нов прозорец със големина 400x150p в черен цвят! 2)Напишете нещо с червен цвят! 3)Изберете този път: Filter->Stylize->Wind.. и натиснете ОК,и 2 пъти натиснете Ctrl+f! 4)След това изберете този път: Image->Rotate Canvas->90 CW 5)Нека сега извървете […]

    web-tourist29/01/2020

    2min00
    Автор: PoDMaTRiX 1. Отворете снимка по ваш избор. 2. Натиснете Shift + Ctrl + U, за да обезцветите снимката. 3. Отидете на Layer -> New Adjustment Layer -> Gradient Map и изберете градацията показана на снимката по-долу. 4. Намалете Opacity, колкото вие искате. Аз намалих Opacity на 45%. Колкото по-голям е процента, толкова по-наситен ще е цвета на снимката. Автор: [PoD]MaTRiX Do […]

    web-tourist28/01/2020

    4min00
    Ще ви покажа как можете да си направите ефектна водна поличка. Идва лято и зачестяват подобните логота за басейни и предприятия за минерална вода. Първа Стъпка Нека да си направим един документ (аз използвах 960x1280px) и да го запълним с цвят #909090. Сега използвайки Blending Option добави Gradient Overlay на Layer1. Натисни с десен бутон […]

    web-tourist25/01/2020

    2min00
    1. Отворете си снимка с яйца. 2. Маркирайте яйцето. 3. Използвайте този петърн (създаден за урока) и в нов слой запалнете яйцено с него. 4. Вземете Smudge Tool и замажете за да стане с преливащи се цветове с тези настройки 5. Сега намалете Opacity на слоя с петърна, за да изглежда по прозрачен и по […]

    web-tourist24/01/2020

    3min00
    Здравейте,Сега ще Ви покажа как да си направите ето този текстов ефект: Започваме по стандартния начин- правим нов документ с размери 450×200 пиксела на бял фон: След това правим фона с градиент със следните настройки: След това изписвате с помоща на Text tool (натискате T и дърпате от единия ъгъл горе към другия- перпендикулярен доло…) […]

    web-tourist22/01/2020

    4min00
    1) Започваме с нов документ със следните размери 275px wide x 400px tall с бял фон. създайте нов леяр с наименование iPod Shape като отидите на Layer > New > Layer. Използвайки Rectangular Marquee Tool създаваме нова селекция със размерите на iPod-а и отиваме на Select > Modify > Smooth и задаваме стойност 12. След това запълнете селекцията с бял цвят […]

    web-tourist22/01/2020

    2min00
    Това е първият ми урок! Така нека започваме!От този урок създаваш 1px razed (bevel) около някъкъв обект. 1. Направете нов документ с ваш избор на размер и цвят на бекграунда.Направете нов слой. 2. Нарисувайте форма с polygon lasso tool ().Запълнете я с какъвто искате цвят. 3. Отидете на Filter > Stylize > Emboss Използвайте тези настройки:Angle: 70Height: […]

    web-tourist22/01/2020

    2min00
    Резултат: 1: Отворете снимка, на която да се вижда добре предмета, на който ще променяте цвета. 2: Вземете Rectangular Marquee Tool (M) и селектирайте мястото, където ще променяте цвета. 3: Влезте в Image -> Adjustments -> Replace Color… 4: Цъкнете където е показано. 5: Цъкайте сега там, където искате да промените цвета. Важното е това, да стане бяло на Preview: там, […]

    web-tourist21/01/2020

    1min00
    1) Намерете картинка, която желаете да направите с огледален образ. 2) Копирайте слоя и го обърнете с главата надолу (ctrl+t), под оригиналния. 3) Ползвайте Eraser Tool (гумичката) със следните настройки: 4) Изтрийте малко долната част на картинката:

    web-tourist21/01/2020

    2min00
    Автор: GaTio2 Здравейте, надявам се урока да ви хареса но нз може и да стане и по по-лесен начин но вие кажете 🙂 Направете си нов документ 2.Запълнете го с цвят по ваш избор. Аз съм използвал син градиент Напишете някакъв текст в който има i После вземете Brush Tool и изберете пиксели колкото е […]

    web-tourist15/01/2020

    2min00
    Автор: trevata Няма да овъртам направо започвам Veryhappy Направете нов файл с каквито искате размери. Сложете какъвто искате фон и напишете нещо…. След това сложете филтър Wind (Filter -> Stylize -> Wind ) Сега завъртете текста на 90 градуса (Image -> Rotate Canvas -> 90 CW) И сложете филтър wind пак. Правете така докато не […]

    web-tourist15/01/2020

    2min00
    Автор: thedizzy Здравейте!Това е първият ми урок затова се надявам да бъде полезен :).Преписването е позволено стига да запазите логото на картинките.И така да започнем с банера :)! 1.Изтегляте си шрифтът от http://thedizzy.data.bg/Grand Stylus.ttf 2.Ще пропусна инсталирването шрифта. 3.Отваряте нов документ във фотошоп с размери: Height:150 Widht:600 4.След това натискате Shift+Ctrl+N за да създадете нов […]

    web-tourist14/01/2020

    2min00
    Автор: MontefuckeR Здравейте, Това е първият ми написан урок Laughing Надявам се да ви хареса и да бъде от полза.. Започваме: Създавате си един документ (размерите вие си ги определяте) фон: по ваш избор цвят на буквите: по вяш избор трябва да изглежда така: Избирате от tools (тулс) менюто : със следните настройки: и започвате […]

    web-tourist14/01/2020

    2min00
    Сега ще ви обясня накратко как сами да си направите банер с PhotoShopКато за начало правите нова картинка с какъвто размер банер ви трябва аз ще дам пример с банер 468х60 с черен фон. След това създавате нов лейър Ctrl+Shift+N Избирате си четка в случая използвам TechnetronicСлагате едни слой в един от ъглите И след […]